20 januari 2018
15:00

IFK Hammarö F-02

Referat: Torsby IF F02 - IFK Hammarö F-02

Vi startar matchen riktigt bra bakåt med en stabil Mattis i kassen. Dock var det riktigt trögt framåt, vi får bra lägen och går för det men hade 4 ramträffar och gjorde Torsbys målvakt riktigt bra.
Tillslut lossnar det dock och när vi i minut 7 gör 1-1 går vi snabbt ifrån till 4-1. Efter det kmmer Torsby igång och i halvtid står det 7-8.

Vi vill fortsätta med vårt fina försvar men känner att vi kan stressa Torsby mer då de tappat mycket bollar. Vi lägger ut Emilia på en spets och Clara får springa andravåg och vara m6. Vilket lyckat drag! Emilia har lekstuga och gör 10 mål 8 i andra! Sakta men säkert drar vi ifrån och nu lossnar skyttet.

18-6 i andra halvlek talar sitt tydliga språk och såhär stort har vi aldrig vunnit mot Torsby förut och detta trots att vi hade 6 spelare sjuka/skadade/hjärnskakade